Palun vali regioon  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Uudised

ISS Eesti annetas oma jõuludest üle jäänud laste jõulupakid Tallinna Lastekodule

6.märtsil 2019.a viis ISS Eesti oma laste jõulupakid, millele erinevatel põhjustel järgi ei tuldud Tallinna Lastekoju. ISS’i soov oli anda pakid kuhugi, kus neid väga vaja läheb. Kuna pakkide puhul oli tegemist piparkoogimajade ja -rongide meisterdamise komplektidega, siis nägi ISS, et võiks neid viia lastekodusse, kus on erivajadusega lapsi, et võimaldada neile antud komplektidega käelist tegevust. Lastekaitseliidu abiga õnnestus saada suuniseid ja juhendamist ning vajalik kontakt Tallinna Lastekoduga.

 

Lastekoju jõudes ootas ISS’i ees juhi abi, Marina Jemets, kes oli äärmiselt õnnelik saadud annetuse üle ning ütles, et just selliseid annetusi lastekodu ootabki. Samuti on oodatud kõik teised käelist tegevust soodustavad vahendid nagu pliiatsid, vesivärvid, pintslid, joonlauad, joonistuspaberid, plastiliin jne. Lastekodu palus mitte tuua kasutatud ja väljaveninud riideid ega komme. Maiustustest eelistaksid nad saada vahvleid, sefiiri või maitsvaid küpsiseid. Äärmiselt tore oli tuua lastele sellisel toredal päikselisel päeval rõõmu.

 

Kui soovite samuti viia Tallinna Lastekodusse erinevaid annetusi, siis saate nendega kontakteeruda telefoninumbril 677 6480 või e-kirja aadressil info@tallinnalastekodu.ee ning nad juba meelsasti juhendavad teid edasi.

 

Ükski heategu nii väike või suur see ka ei ole, teeb hingele head! Hoiame üksteist ja abistame abivajajaid!