Palun vali regioon  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Uudised

2018 Aasta Apple auhinna võitja

ISS’i Apple programmi eesmärk on tunnustada töötajaid, kes on oma tööga silma paistnud, osanud ennetada kliendi soove ja pälvinud kliendi kiituse. Kõigi tunnustatud töötajate hulgast valime esmalt välja kvartali võitjad ning seejärel aasta auhinna võitja.

 

2018. aasta Apple programmi võitis Olga Tantsjura, kelle lugu jõudis meieni meie suurkliendi kaudu:

 

„Kiidame südamest puhastusteenindajat Olga Tantsjurat, kes töötab meie objektil. Olga on ehe näide sellest, kuidas puhastusteenindaja ei ole pelgalt põrandapesija või prügikasti tühjendaja, vaid keegi, kes suudab oma töö ja olemasoluga kontoris töötavate inimeste päevad paremaks muuta. Meie töötajad on Olga head tööd juba korduvalt märganud ja tunnustanud. Palju on teda kiidetud selle eest, et ta alati sõbralikult naeratab, ka teda päeva jooksul korduvalt kohates! Köögis valitseb puhtus, nõudepesumasin ja kohvimasin töötavad laitmatult ja isegi tassid on kapis kenasti ritta seatud. Lisaks märkis üks meie töötaja, et kui varasemalt olid puuviljakastid köögis laiali, siis Olga võtab puuviljad kastidest välja ja paneb need kenasti kaussidesse ning kastid korjab silme alt ära. On selge, et Olga teeb rohkem kui tema tööülesanded ette näevad, on hoolas ja korrektne. Kiidetakse, et nii puhast kontorit pole neil varem olnud ja ollakse alati rõõmsad, kui nähakse Olgat kontori peal liikumas ja oma tööd tegemas!!“

 

Palju õnne, Olga!