Palun vali regioon  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Uudised

ISS Eesti suurkliendihaldurit, Merike Kivisilda autasustati ISS Grupp poolt suurkliendi juhtimise sertifikaadiga (Key Account Manager Certificate / KAMC)

Sertifikaati anti Merikele pidulikult üle ISS Eesti tegevjuhi, Mikk Sillamaa poolt.  

 

Merike valiti Key Account Manager sertifitseerimisprogrammi, kuna ta esindab ISS’i ühte suurimat klienti Ida-Euroopas. Ta on võtmeteguriks ISS’i poolt endale pandud ambitsioonikate eesmärkide saavutamisel ja mängib seetõttu olulist rolli ettevõtte visiooni „Saada maailma parimaks teenindusorganisatsiooniks“ ellu viimisel.

 

KAMC programm on loodud suurkliendihalduritele abistamaks neid navigeerida klientide juhtimise protsessi keerukuses. Programm on kavandatud selliselt, et see tutvustaks ja koolitaks suurkliendihaldureid peamistes protsessides. Selle eesmärk on, et programmis osalejad omaksid veelgi paremaid oskusi oma klientide haldamisel ja arendamisel ning, et ISS liiguks lähemale ühesugustele tegevustele ja protsessidele üle kogu ISS Grupi.

 

Programm algas veebruari alguses ja lõppes aprillis. See hõlmas 3 moodulit ja sisaldas ka kodutöid moodulite vahel. Programm lõppes sertifitseerimisega, mis oli ühitatud objektikülastusega koos Ida-Euroopa juhtkonna liikmetega.

 

Programmi jooksul oli Merikesel võimalik kohtuda mitmete ISS’i paremate sisekoolitajate ja ekspertidega. Samuti osalesid Ida-Euroopa juhtkonna liikmed aktiivselt koolitajatena ja kutsusid ka olulisi eksperte ISS Grupi peakontorist ja erinevatest piirkondadest esinema. Nende inimeste kaudu pääseb Merike ligi uusimatele ja parimatele tööriistadele ning protsessidele, mida ISS pakub, et toetada tal tema tööd oma kliendiga.