Palun vali regioon  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Uudised
Nadezda Pervushina

2017 Aasta Apple auhinna võitja

ISS’i Apple programmi eesmärk on tunnustada töötajaid, kes on oma tööga silma paistnud, osanud ennetada kliendi soove ja pälvinud kliendi kiituse. Kõigi tunnustatud töötajate hulgast valime esmalt välja kvartali võitjad ning seejärel aasta auhinna võitja.

 

2017. aasta Apple programmi võitis Nadezda Pervushina, kelle lugu jõudis meieni töödejuhataja Elleni kaudu:

„Ühel õhtul tööle tulles kurtis ametnik Nadezdale, et maja haiseb juba mitmendat päeva mustade moppide järele. Nadezda proovis seletada, et mopid ei saa haiseda, kuna peseme neid pesumasinas, aga ametnik jäi oma arvamuse juurde. Nadezda võttis aga asja tõsiselt ja hakkas ise uurima, kust see hais tuleb ning leidis, et klienditeenindussaali järjekorranumbri automaadi taga olevatest juhtmetest tuleb vaikselt suitsu, mistõttu on PVC põrand juba sulama hakanud. Leiu peale helistas Nadezda koheselt kontaktisikule ja töödejuhataja Ellenile. Kohale kutsuti ISS’i elektrik ning ohtlik situatsioon sai likvideeritud. Järgmisel päeva saatis kliendi esindaja kiituse ka e-kirja teel: „Eile, kella 17.30 paiku süttisid lühise tõttu elektrijuhtmed ühes meie ruumis. Puhastusteenindaja märkas seda ja teavitas koheselt sellest meie töötajat ning suurem õnnetus sai ära hoitud. Veel kord suured tänud!““

 

Palju õnne, Nadezda!