Palun vali regioon  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Uudised

ISS Baltikum sai uue juhi

ISS Baltikum sai uue juhi

1.jaanuarist on ISS Baltikumil uus juht, kelleks on Anastasia Roehrig.

Anastasia Roehrig juhtimisalasse jäävad nii ISS’i Balti riigid kui ka ISS Venemaa. Anastasia liitus ISS’iga 2017.aasta oktoobris, täites esmalt ISS Baltikumi ja Venemaa finantsjuhi kohustusi. Enne ISS’iga liitumist töötas ta finantsjuhina Manpower Saksamaal, enne seda aga juhtivaudiitorina  Ernst & Young’is nii Moskvas kui Londonis.

ISS Venemaa ja Baltikumi senine juht Priit Paiste hakkab juhtima ISS-i Ida-Euroopa Lõuna Klastrit (kuhu kuuluvad Tšehhi, Slovakkia, Ungari, Sloveenia, Rumeenia ja Bulgaaria). Priit Paiste näol on tegemist ISS’is kõrgelt hinnatud tippjuhiga, kes töötab kontsernis alates 2007.aastast. 2011.aastal juhtis ta ISS Ungarit, viimased 4 aastat ISS Baltikumi ja Venemaad.

ISS Eesti AS näol on tegemist rahvusvahelise kinnisvara korrashoiu teenuseid pakkuva organisatsiooniga. Teenindame rohkem kui 700 äriklienti ning üle 20 000 korteri üle kogu Eesti. Meie klientide hulgas on enamik Eesti suurematest kaubanduskettidest, mitmed haridusasutused, suured büroo- ja tööstushooned. Ettevõte annab tööd ca 1700 inimesele üle Eesti. Ettevõtte juhtimissüsteem on tunnustatud vastavaks rahvusvaheliste standardite ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 nõuetele, mis tähendab et suudame pakkuda kokkulepitud kvaliteediga, keskkonnasõbralikke ja tööohutusnõudeid järgivaid teenuseid, neid mõõta, analüüsida ja parendada.